marți, 8 aprilie 2008

Sa strigam catalogul...

Emotiile au trecut, dar in cazul nostru ele au fost inlocuite rapid de curiozitate. :) De ieri tot studiem punctajul nostru.

* Gandire strategica: 18.33 puncte
* Creativitate: 15 puncte
* Abilitati de prezentare si persuasiune: 16 puncte
* Sinergia echipei: 11.67 puncte

Avem momente cand ne incearca nemultumirea si altele cand ne spunem ca e totusi ok. Suntem ca la scoala... ne intrebam "pe ce ne-au scazut" si "ce note a luat restul clasei". :))

Ne gandeam ca ar fi ok ca toate echipele de la advertising sa ne publicam punctajul, iar in felul acesta sa avem subiect de dezbatere... cel putin pana saptamana viitoare cand vin coferintele si briefingul. :)

Deci 5 Viteze, Advice, ADvisor, Brutaria, Fivies, GREENHORNS, Grim Team, John o'Groat, Panda, P.I.M.P My Ad, Praf de Pusca, Rubik ce ziceti de idee?

6 comentarii:

Anonim spunea...

aveti o propunere interesanta, dar nu stiu daca toti vor dori sa-si afiseze punctajul...ar fi totusi interesant sa comparam si campaniile :) mai tarziu postam si noi pe blog punctajul si poate campania de promovare

Carina spunea...

Ne-am gandit si noi ca poate unii nu vor sa-si arate notele, dar nu cred ca e cazul sa le "secretizam" :D Pana la urma important e ca suntem in finala. Am invatat din experienta de anul trecut ca notele de la preselectii nu spun nimic despre rezultatele din finala :)

Noi am publicat deja o parte din campanie si urmeaza sa postam si restul :)

Bogdan spunea...

Felicitari pentru intrarea in finala, Saga! E buna ideea voastra de afisare a notelor (dar inca n-am calculat pe de-a intregul:D ). O sa intreb si echipa daca e de acord cu chestia asta si daca da, vom urca intr-o clipita si notele. Dar trecand de cifre, ajungem la idei. La care avetzi o bila alba de la AD-Visor, Iasi.

Anonim spunea...

Multumim mult. :) Cu cifrele nici noi nu suntem total impacate, dar de idei suntem mandre. :)

Adeline spunea...

@Fivies: De fapt, cred ca totul se rezuma la campanii... punctajul este orientativ :D Mai mult sau mai putin, desigur. Am vazut oricum ca ati publicat notele. Felicitari din nou :)
@Bogdan: Nici nu cred ca e vorba de un calcul pentru ca in cele din urma conteaza rezultatul final. Multumim pentru bila ;)
PS: Suntem TeaM'Saga :)

Anonim spunea...

cine vrea sa pastreze "secretul" notelor :)) nu are decat :D
suntem oameni si putem intelege daca lumea nu vrea sa posteze...pur si simplu, noi am vazut in "dezvaluirea" campaniei o modalitate buna de comunicare..in orice caz, iti poti face o parere cu privire la ce pot unii, ce pot altii..si cine stie..poate combinate toate la un loc..rezulta o campanie super :P