luni, 21 aprilie 2008

Ne straduim mai mult... in presa

TeaM'Saga a aparut in presa alaturi de alte cateva echipe din Timisoara participante la Olimpiadele Comunicarii anul acesta. Mai exact in Banateanul :D Articolul intreg il gasiti aici.

Studenţii timişoreni au pus ochii pe poliţie. E drept că numai o parte dintre ei, mai precis cei pasionaţi de publicitate, şi că intenţiile sunt câte se poate de paşnice. Mai multe echipe din Timişoara înscrise la cel mai mare concurs naţional de comunicare şi advertising, Olimpiadele Comunicării, au avut ca temă îmbunătăţirea imaginii poliţiei române.

Un bărbat şi o femeie
Cei mai convingători dintre toţi concurenţii timişoreni înscrişi în competiţie au fost cei de la TeaMSaga, singurii studenţi din centrul universitar bănăţean rămaşi în concurs. După ce au luat pulsul şi au aflat la ce strâmbă din nas "publicul ţintă" - tinerii între 18 şi 35 de ani - când vine vorba de oamenii legii, aceştia au venit cu un slogan câştigător: "Ne străduim mai mult!". Cu alte cuvinte, poliţiştilor nu le-ar strica să mai lase deoparte aroganţa, să mai facă exerciţii fizice sau să încerce să comunice mai bine cu cei pe care îi opresc în trafic. Pentru că, au concluzionat membrii echipei, relaţia dintre poliţişti şi cetăţeni e foarte asemănătoare cu cea dintre un bărbat şi o femeie.

Dialog între îndrăgostiţi
Spotul pe care l-au gândit studenţii timişoreni pentru un posibil site al poliţiei române, nestraduimmaimult.ro, ar cuprinde un dialog de genul: El (sceptic): "Cum să vrei să ne despărţim?". Ea (iritată de atitudinea lui): "Sunt foarte serioasă! Nu pot fi cu cineva care este mai mereu absent şi nepăsător. Când am stat ultima dată de vorbă?". El (surprins): "Asta era problema? Putem sta oricând de vorbă! Trebuie doar să suni la 112. (Şi cum poti spune că sunt nepăsător? Tocmai ca să-ţi arăt că-mi pasă am blocat circulaţia din centru până aici!) Ea: "Nu de aşa ceva am nevoie! Vezi? Nu ştii nimic despre mine!". El: "Cum nu? Ştiu totul despre tine. Te-a prins de patru ori radarul în oraş, ai trecut de cinci ori pe roşu şi ai trei amenzi neplătite".

Olimpici "recidivişti"
În viziunea studenţilor timişoreni, site-ul poliţiei ar trebui să mai conţină rubrici de genul "Cum să-l înţelegi mai bine" (o secţiune antidezinformare) sau teste de "compatibilitate" cu poliţia pentru cei care comit zilnic mici ilegalităţi (cum ar fi descărcarea filmelor piratate de pe net). Pentru a demonstra că poliţiştii s-au mai cizelat, cei din trupă au gândit o campanie întreagă, cu spoturi TV, radio şi cu reclame în reviste. În spatele TeaMSaga, echipa care şi-a pus în gând să "upgradeze" poliţia română, se află patru fete şi un băiat, studenţi la comunicare, jurnalistică şi istorie. "TeaMSaga este în al doilea an de participare la Olimpiadele Comunicării. Anul trecut am participat la secţiunea Relaţii Publice, am ajuns în finală şi am obţinut un premiu special din partea Radio21", a dezvăluit Carina Sava, reprezentanta echipei. În prezent, cei cinci studenţi timişoreni sunt la Bucureşti, pregătindu-se pentru finala care va avea loc luna viitoare.

5 comentarii:

Sim spunea...

Felicitari! u're famous!!!

o blonda cazuta... pe ganduri spunea...

wow, vrem autografe! bravo , mey. nu va opriti aici, spre mai sus!

o blonda cazuta... pe ganduri spunea...

sa nu ma injurati, da mi s-a parut tare leapsa asta, e singura la care eu am raspuns:

Leapşa: Ia, dă mai departe! Prioritatea în trafic.

Să fluidizăm traficul cu politeţe. Dăruind prioritatea atunci când o avem. Dacă fiecare ar fi "politicos" la volan, am trăi într-o lume fără intersecţii blocate.

Tu unde ai dat prioritate?

Carina spunea...

Multumim pentru felicitari. Sesiunea de autografe o lasam pentru 12 sau 13 mai, la prezentarile publice :P

Anonim spunea...

nevoia de a verifica:)