miercuri, 14 mai 2008

Live blogging....intarziat

Post scris in tren, publicat a doua zi dimineata.

Patru dintre noi suntem in tren (fetele). Vlad a ramas prin Bucurest pana diseara. Avem de mers vreo 9 ore deci avem timp s ane disecam prezentarea (si cele ale concurentilor). Ne-au bucurat mult reactiile de dupa prezentare. Multi concurenti care ne-au felicitat si care ne ziceau ce le placuse din ce-am zis noi pe scena. E de bine, pentru ca noi nu prea stiam ce se intampla cu noi. Ne concentram sa nu uitam sa precizam ceva din campanie sa ne sincronizam cu PowerPointul (aveam cosmaruri cu prezentarea care nu mai merge, clipurile care nu se aud...) Eram atenti si la juriu, la cum asimileaza informatiile noastre. Ne-a dezamagit inca de la inceput, cand Dragos i-a prezentat pe cei din juriu, absenta (motivata!) a lui Razvan Matasel, Stefan Stroe si Andrei Cohn. Acuma cum mai primim noi feedback de la ei? :(

Felicitari concurentilor care au avut ceva de spus pe scena. Felicitari si multumiri organizatorilor. Sau ca sa folosesc incheierea Alexandrei:

Multumim clientului pentru incurajare, arbitrilor pentru atentie si suporterilor pentru sustinere. Stim cum e sa fii suporter.


Carina

Niciun comentariu: