sâmbătă, 29 martie 2008

Leapsa

Pornind de la postul anterior ne-am gandit ca ar fi o idee foarte buna sa initiem o leapsa :D Ce-a scris Paula mai devreme e perfect adevarat. de cand cu preselectiile astea am luat-o razna. Ne uitam insistent dupa politisti (si nu pentru cat de bine arata, ci in interes profesional). Duminica trecuta am stat cu ochii pe tv sa vedem manifestarile de Ziua Politiei Romane (Politia Romana are o zi a ei!!!) Ca sa nu mai vorbim despre ce efect au asupra noastra stirile despre politisti. de ce nu pot fi si ei cuminti macar pana dupa Olimpiade?

Cu siguranta nu suntem noi un caz aparte. Oare ce efect au avut campaniile de la preselectii asupra celorlaltor echipe? Visati stadioane pline de femei? V-ati apucat de reciclat? Urmariti politisti pe strada? Cate bloguri de politicieni citit pe zi? :D

Sa vedem ce au de zis Brain pie, PrOfficers, Zoom Reloaded, TODD, Pimp my AD, Ganesa, Rubik, PRchers, aPRes nous, aPRozar, DEEP, Praf de pusca, Juniors, Pixel, Hippies, Ideas Jockey, Grupul de interese, The Jawbreakers, Domino5, Hypermarket, SUNtm, PunctDVDR, TeasePR, Pitchers, Give me five, Superficialii.ro, Panda Creative, Fives, AdFever, Brutaria, Advisor, Grupa mica Poate raspunde oricine, chiar daca nu le-am mentionat numele. Acestea sunt echipele cu care ne-am intersectat pana acum prin blogosfera :)

PS: Pe masura ce mai identificam cate o echipa cu blog o trecem in lista cu prezenta :P

6 comentarii:

Adeline spunea...

Imi amintesc cum, de ziua Politiei, auzind artificiile am sunat-o pe Paula sa o intreb, printre altele, daca le-a auzit si ea. :)

Pufossu spunea...

Noi pe partea de PR, pe tema noastra, cea cu reciclarea... Sa zicem ca noi inca ne pastram hartiile in asteptarea unei rampe ecologice in Cluj. Mare bataie de cap...
Sanatate mintala? Noi nici macar nu sustinem ca am pornit in toata brambureala asta olimpiadoasa in deplinatatea abilitatilor noastre mintale.
Dar halatu'?? Cat e halatu???

Carina spunea...

Woa...eu nu le-am auzit. Cine stie ce idee geniala imi venea daca le auzeam..

Pufossu, halatu e reciclabil? ;;)

Anonim spunea...

Sincer... nu cred k am citit niciodata pana acum atatea studii despre bloguri! Mai ales despre bloguri politice! Nici n-as fi crezut ca Univesitatile Americane chiar au facut cercetari pe marcginea aceste subculturi. Dar trebuie sa recunaostem ca temele din acest an sunt cel putin interesante si provocatoare.

Va uram un succes superficial tuturor si un fair-play real!

Superficialii.ro

Anonim spunea...

Eu am ajuns să citesc zilnic blogu` lu` Năstase. Dacă aruncaţi o privire aţi fi de acord cu mine că niciun om prea sănătos nu umblă pe acolo... Domane-ajută

Adeline spunea...

@Superficialii: In primul rand, likewise, sa facem treaba frumoasa la Preselectii. Pe de alta parte, sunt de acord ca blogosfera are muuuulte de zis si daca te apuci sa faci cercetare ai ce descoperi.
@Marius: Nu stiu de ce, dar de regula, evit blogurile cu tenta politica. Poate inca nu am atins maturitatea bloghistica sa pot citi orice ;)