sâmbătă, 15 martie 2008

Briefing

In sfarsit o zi productiva pentru TeaM'Saga. Dupa vreo doua intalniri foarte amuzante, dar fara prea multe idei legate de campania pentru Politia Romana azi am reusit in sfarsit sa punem cap la cap strategia si sa identificam un concept creativ pe placul nostru :) Stiu, e sambata seara, dar trebuie sa profitam de orice moment.

Trebuia sa pun niste poze pe blog de la cateva din intalnirile noastre neproductive, dar distractive, dar nu le-am primit pe toate de la Ale. Oricum revin ;)

In alta ordine de idei, am gasit un articol interesant al unuia dintre membrii juriului de la proba de bloguri la Olimpiade. Tks ;)

4 comentarii:

Anonim spunea...

I'm already watching. :) Feel the stress already ? Good... Now o back to drawing board and try to be brilliant. :) Good luck !

Adeline spunea...

Oh yeah!... Now we are really scared :D

Anonim spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.

Roxx spunea...

hehee... nu numai voi lucrati sambata, trust me ;)