duminică, 30 septembrie 2007

Derapaj creativ




Rezolvarea briefului de preselectie pt. McCann Creative Mentorship


SlideShare Link


By Paula & Carina

sâmbătă, 29 septembrie 2007

Suntem harnicutze :)

Ziceam de curand ca n-am stat degeaba in timpul verii. Acum venim cu detalii: Paula, Ade si eu am decis sa participam la PR Award la sectiunea Junior. Am terminat deja proiectul, trebuie doar sa-l trimitem. Nu stim ce va iesi, dar n-avem nimic de pierdut :P Asa ca ne vedem la Saptamana PR-ului Romanesc... Totodata, Paula si eu trebuie sa ne terminam "practica" la Radio 21 - un proiect scris. Ale si Ade si-au facut proiectul pe cand noi credeam inca ca vom pleca in Bucuresti. Acum recuperam :)

joi, 27 septembrie 2007

Recrutam :)

Desi nu am mai scris nimic pe blogul echipei, nu stam degeaba. Suntem implicate in diverse proiecte, unele in echipa, altele individuale. In acest moment TeaM'Saga a ramas cu patru membri: Alexandra, care de ceva timp tremura de frig in Suedia :), Adelina, Paula si eu, care tremuram de invidie ca nu suntem si noi in Suedia :P
Desi am ramas doar patru, ne dorim in continuare o noua runda de Olimpiadele Comunicarii (probabil ultima), asta in cazul in care organizatorii nu vor programa concursul prea tarziu. Suntem in ultimul an la facultate ceea ce inseamna ca lunile aprilie-mai vor fi oricum foarte incarcate. Speram ca domnul Dehelean si domnul Balaci vor tine cont si de studentii aflati in situatia noastra.
Presupun ca regulile de participare la Olimpiade nu se vor schimba foarte mult si nu vom putea participa doar noi 4. Deci avem nevoie de un coleg de echipa. Sau colega :) Daca exista doritori (de preferat din Timisoara) primim CV-uri si scrisori de intentie pe adresa... Glumesc :) Daca cineva doreste sa ni se alature in cursa pt o medalie olimpica poate lasa un comment aici si mai departe vedem noi :)
O sa revenim foarte curand cu detalii despre celelalte activitati ale noastre din timpul verii...
Carina