joi, 27 septembrie 2007

Recrutam :)

Desi nu am mai scris nimic pe blogul echipei, nu stam degeaba. Suntem implicate in diverse proiecte, unele in echipa, altele individuale. In acest moment TeaM'Saga a ramas cu patru membri: Alexandra, care de ceva timp tremura de frig in Suedia :), Adelina, Paula si eu, care tremuram de invidie ca nu suntem si noi in Suedia :P
Desi am ramas doar patru, ne dorim in continuare o noua runda de Olimpiadele Comunicarii (probabil ultima), asta in cazul in care organizatorii nu vor programa concursul prea tarziu. Suntem in ultimul an la facultate ceea ce inseamna ca lunile aprilie-mai vor fi oricum foarte incarcate. Speram ca domnul Dehelean si domnul Balaci vor tine cont si de studentii aflati in situatia noastra.
Presupun ca regulile de participare la Olimpiade nu se vor schimba foarte mult si nu vom putea participa doar noi 4. Deci avem nevoie de un coleg de echipa. Sau colega :) Daca exista doritori (de preferat din Timisoara) primim CV-uri si scrisori de intentie pe adresa... Glumesc :) Daca cineva doreste sa ni se alature in cursa pt o medalie olimpica poate lasa un comment aici si mai departe vedem noi :)
O sa revenim foarte curand cu detalii despre celelalte activitati ale noastre din timpul verii...
Carina

2 comentarii:

Anonim spunea...

..si care sunt conditiile ce trebuie sa le indeplineasca noul membru :) ?

Carina spunea...

Depinde!
Pt Paula cred ca e de ajuns sa fie baiat si sa care bagaje...
Glumesc :) Adica n-a rstrica nici asta, mai ales la cate bagaje isi ia Ale, dar mai sunt niste conditii :)