marți, 29 mai 2007

Gata!

A trecut si ziua cea mare, ziua prezentarilor finale la proba de relatii publice. Ziua a inceput pentru noi la ora 4:30 si dupa un drum de 8 ore cu trenul am ajuns la Bucuresti agitate, in intarziere si mai ales pline de emotii. Am intrat in sala dupa prima prezentare si ne-am asteptat cuminti randul.

In timpul pauzei am pregatit recuzita pt. momentul "guerilla" si l-am stresat pe Bogdan (ajutorul de la laptop) pana ne-am convins ca "da, clipul viral functioneaza" :) (Multumim Bogdan!)

Ne-a venit randul (mai curand decat credeam) si Ade a inceput prezentarea. Cred ca totul a decurs bine, chiar daca la un moment dat ni s-a blocat prezentarea. Noi credeam ca nu va porni clipul viral :)) Nu doar ca a pornit, dar nu mai voia sa se opreasca! S-a blocat la ultima imagine si cu greu a reusit Laura sa treaca la slide-ul urmator.

Am incheiat prezentarea si am inceput sa ne punem intrebari una alteia: "Oare cum a iesit?"... "Era prea tare muzica la inceput?"... "Pacat ca nu s-a auzit Prodigy mai tare la guerilla..." ... "Ce s-a intamplat cu viralul?"... "Oare le-a placut?"... si tot asa (Intrebarile au continuat si pe parcursul celor 8 ore - care au parut secole - de la intoarcerea spre Timisoara)

Cand s-au terminat toate prezentarile ne-am strans lucrurile si ne-am pregatit de plecare... Si chiar voiam sa plecam, dar ne-am intalnit cu Andreea si Alina (din echipa de organizare a Olimpiadelor) si ne-am pus pe povestit despre Coke Live, despre una, despre alta si am ramas ultimele pe la Casa Poporului. Nicio problema, trenul pleca abia la 21:45 . . . timp era :)

Pana la urma am plecat si noi, dar ne-am dat seama ca doar Ade avea mapa si voiam si noi. Ale a gasit una pe o masa, iar Paula si cu mine am inceput sa ne plangem ca vrem si noi. Pe mine m-a auzit o fata care tocmai iesea din Casa Poporului si mi-a dat mapa ei. Nu stiu cine e - probabil face parte dintr-o alta echipa finalista la PR - dar ii multumesc mult...

Acum asteptam ziua de vineri...

Carina

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cu placere. Probabil ca din cauza emotiilor s-a blocat un pic si laptopul la terminarea filmului. :)
Sunt si ele sensibile.

Anonim spunea...

Deci asa sta treaba da? Despre ceilalti care vor ajutat nici un cuvant! Data viitoare va cerem bani...