vineri, 17 august 2007

Alexandra, pe meleaguri scandinave


Ei bine, una bucata TeaM'Saga a plecat cu bursa in Suedia. Sper ca a ajuns in sfarsit in Suedia. E plecata de marti si zicea ca drumul va dura 3 zile, deci ar fi cazu' sa fi ajuns deja. Se intoarce peste cateva luni, chiar la timp pentru o noua runda de Olimpiade ;) Pana atunci asteptam blogul pe care l-a promis. Sper sa nu uite, ca de... noptile sunt lungi in perioada asta in Suedia ;))

miercuri, 8 august 2007

Avem clipul!!!


Am primit clipuletul de prezentare. Multumim Marius Balaci!

marți, 7 august 2007

Mai avem un singur dor...

De ceva timp tot incercam sa facem rost de clipuletul cu prezentarea noastra de la Olimpiadele Comunicarii, cel de la premiere, dar inca n-am reusit. Am observat ca pe Youtube sunt puse toate clipurile echipelor ce au obtinut un premiu (chiar si cel al Inst.com de la Comunicare institutionala care, asemenea noua, au premiu special) mai putin cel al Team’Saga.

Suntem sigure ca nu e ceva premeditat, dar noi ne dorim mult clipul. De aceea am luat pe rand legatura cu 2 dintre organizatori, Dragos Tuta si Marius Balaci, dar inca (dupa 2 luni) nu am primit raspuns. Probabil se bucura inca de binemeritata vacanta. No problem, dar speram sa nu uite de noi si sa ne primim clipuletul dupa care tanjim atat :)

sâmbătă, 4 august 2007

Radio 21 - adio, dar raman cu tine...

In urma cu cateva saptamani spuneam ca astept cu nerabdare sa incep stagiul de practica de la Radio 21 in Bucuresti. Luni, 6 august urma sa fie prima zi... Totul era aranjat. Cei de la 21 ne-au anuntat ca au gasit 2 locuri in camin pentru noi pana prin 20 septembrie, deci problema cea mai mare - cazarea - era rezolvata.

Dar...surprize, surprize! Cu aproximativ o saptamana inainte de plecarea spre Bucuresti am primit un mail prin care eram anuntate ca in timpul verii nu este prea multa activitate la Radio 21 si ca ar fi de preferat sa mergem din toamna, sigur, daca avem cazare... Daca nu, ar fi mai bine sa desfasuram activitatea in Timisoara, la postul local, care are mai mare nevoie de noi...

Sincer, eu nu mai inteleg nimic... Oare cei de la 21 nu stiau daca au sau nu ceva de lucru de oferit celor pe care ii cheama in practica? De ce s-au mai agitat sa ne gaseasca un loc de cazare? De ce nu ne-au zis de la inceput sa ramanem in Timisoara? Cand am aflat ca am obtinut acest premiu la Olimpiadele Comunicarii primul lucru pe care l-am intrebat a fost daca oferta e pentru Bucuresti sau Timisoara... Ni s-a raspuns ca e de preferat Bucuresti, dar daca nu se poate altfel, putem ramane in Tm. Cum Ade lucreaza, iar Ale urmeaza sa plece cu bursa in Suedia in curand, fetele au decis sa ramana in Tm. Neavand altceva mai bun de facut pe durata verii, Paula si cu mine am hotarat sa mergem in Bucuresti. Ne gandeam ca avem mai multe de invatat acolo, la "sediul central". Stiam ca nu ne va fi usor, mai ales ca nu aveam unde sa locuim. De aceea cand am aflat ca s-a rezolvat problema cu cazarea am fost in al 9-lea cer. Acum, dezamagirea e cu atat mai mare.

Vom merge la Radio 21 Timisoara si vom incerca sa invatam cat mai multe; suntem fericite ca avem ocazia asta, dar nu putem sa nu ne gandim la cum ar fi fost in Bucuresti. Privind partea plina a paharului, acum avem mai mult timp pentru noi, sa profitam de ultimele luni de vacanta inainte de inceperea unui nou an universitar.

Cu forte proaspete, TeaM'Saga va reveni pe scena de la Olimpiadele Comunicarii anul viitor. Pana atunci, vacanta placuta! :)

Carina