marți, 29 mai 2007

You gotta see this ;)




Nu trebuie sa treci pe lumea cealalta ca sa asculti muzica buna. Mai bine vino la Coke live festival.

This is how we`ve seen it. :)

Adelina

Gata!

A trecut si ziua cea mare, ziua prezentarilor finale la proba de relatii publice. Ziua a inceput pentru noi la ora 4:30 si dupa un drum de 8 ore cu trenul am ajuns la Bucuresti agitate, in intarziere si mai ales pline de emotii. Am intrat in sala dupa prima prezentare si ne-am asteptat cuminti randul.

In timpul pauzei am pregatit recuzita pt. momentul "guerilla" si l-am stresat pe Bogdan (ajutorul de la laptop) pana ne-am convins ca "da, clipul viral functioneaza" :) (Multumim Bogdan!)

Ne-a venit randul (mai curand decat credeam) si Ade a inceput prezentarea. Cred ca totul a decurs bine, chiar daca la un moment dat ni s-a blocat prezentarea. Noi credeam ca nu va porni clipul viral :)) Nu doar ca a pornit, dar nu mai voia sa se opreasca! S-a blocat la ultima imagine si cu greu a reusit Laura sa treaca la slide-ul urmator.

Am incheiat prezentarea si am inceput sa ne punem intrebari una alteia: "Oare cum a iesit?"... "Era prea tare muzica la inceput?"... "Pacat ca nu s-a auzit Prodigy mai tare la guerilla..." ... "Ce s-a intamplat cu viralul?"... "Oare le-a placut?"... si tot asa (Intrebarile au continuat si pe parcursul celor 8 ore - care au parut secole - de la intoarcerea spre Timisoara)

Cand s-au terminat toate prezentarile ne-am strans lucrurile si ne-am pregatit de plecare... Si chiar voiam sa plecam, dar ne-am intalnit cu Andreea si Alina (din echipa de organizare a Olimpiadelor) si ne-am pus pe povestit despre Coke Live, despre una, despre alta si am ramas ultimele pe la Casa Poporului. Nicio problema, trenul pleca abia la 21:45 . . . timp era :)

Pana la urma am plecat si noi, dar ne-am dat seama ca doar Ade avea mapa si voiam si noi. Ale a gasit una pe o masa, iar Paula si cu mine am inceput sa ne plangem ca vrem si noi. Pe mine m-a auzit o fata care tocmai iesea din Casa Poporului si mi-a dat mapa ei. Nu stiu cine e - probabil face parte dintr-o alta echipa finalista la PR - dar ii multumesc mult...

Acum asteptam ziua de vineri...

Carina

duminică, 27 mai 2007

5 fete si un calculator...

In sfarsit am trimis prezentarea finala! La 13:59 am reusit sa inghesuim ppt-ul in gmail si sa-l trimitem spre organizatori, dupa o ora si jumatate de truda. Pe la 12:30 ne-am pregatit sa trimitem prezentarea, dar in ultimul moment ne-am dat seama k nu incapea pe yahoo... agitatie mare...fiecare se manifesta in felul sau. Intr-un final am reusit sa trimitem de pe gmail.
Urmatorul "pas" il facem cu trenul. Maine la 6:00 pornim (din nou) spre Bucuresti: 533 km, mai mult de 7 ore...
Bafta maine finalistilor la Comunicare politica si celor de la Relatii publice (inclusiv noua!)

Carina

sâmbătă, 26 mai 2007

Am revenit!

Daca ne duceati dorul ( si stiu ca v-am lipsit), iata ca ne-am intors! Absenta noastra e motivata. In urma cu 2 saptamani am primit brieful si am aflat pt. cine urma sa lucram (Coca-Cola) si de atunci doar la Coke Live Festival ne este gandul ...
Ma intreb care va fi senzatia peste 2 zile, dupa ce vom fi prezentat campania. Cred ca va fi la fel de ciudat ca atunci cand, dupa ce am prezentat campania "Instinctiv Sanatos" in fata juriului de la preselectii, nu mai trebuia sa ne concentram asupra lui Speedy Cica. Noi continuam totusi sa ne intrebam care e cea mai buna metoda de a transmite mesajul "Educa-ti instinctele" catre publicul tinta, desi eram deja in finala. Probabil ca la fel vom proceda si acum: vom continua sa ne gandim la acest festival si dupa ce se va termina :)

Totusi, nu vom avea mult timp de stat pe ganduri dupa finala Olimpiadelor pt. ca de dupa colt pandeste sesiunea :(
Bafta celor care au deja examene!

Carina

luni, 14 mai 2007

Au trecut si conferintele, am primit si "tema" pt. finala ... acum nu ne ramane altceva de facut decat sa muncim. Va vom tine la curent de indata ce timpul ne va permite.

C'yaz :)